Restaurang Happy Village Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

969651-8845 är organisationsnummer för bolaget Restaurang Happy Village Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Restaurang Happy Village Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Skövde som är den kommunen som Restaurang Happy Village Handelsbolag finns i.

Restaurang Happy Village Handelsbolag har varit registrerat sedan 1998-07-31 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Restaurang Happy Village Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Restaurang Happy Village Handelsbolag är och det finns flera bolag i Skövde som också är .

Firmatecknare för Restaurang Happy Village Handelsbolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

Vill ni komma i kontakt med Restaurang Happy Village Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0500-414729 eller genom brev på följande adress:
Kungsg. 12, 541 31, Skövde

Restaurangverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Restaurang Happy Village Handelsbolag och det är Nguyen, Dieu Huyen Victoria som är född 1983 och har titeln Bolagsman, Nguyen, Quoc Viet Danny som är född 1985 och har titeln Bolagsman,