Askstam Konsult Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

969672-0250 är organisationsnummer för bolaget Askstam Konsult Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Askstam Konsult Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Skövde som är den kommunen som Askstam Konsult Handelsbolag finns i.

Askstam Konsult Handelsbolag har varit registrerat sedan 2000-09-15 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Askstam Konsult Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Askstam Konsult Handelsbolag är och det finns flera bolag i Skövde som också är .

Firmatecknare för Askstam Konsult Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Askstam Konsult Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0500-459554 eller genom brev på följande adress:
Torgg. 28B, 541 30, Skövde

Konsultverksamhet i marknads- produktions-och organisationsfrågor.

Det finns olika personer som har en koppling med Askstam Konsult Handelsbolag och det är Askstam, Barbro Inger Margareta som är född 1937 och har titeln Bolagsman, Askstam, Ralph Lennart som är född 1934 och har titeln Bolagsman,