Handelsbolaget Sirgil

Västra Götalands län

Information

Handelsbolaget Sirgil hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Skövde som är den kommunen där Handelsbolaget Sirgil finns. I Skövde så finns det många olika Handelsbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Handelsbolaget Sirgil tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Handelsbolaget Sirgil har haft sedan 2003-01-13. Handelsbolaget Sirgil har funnits sedan och 2003-01-13 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Handelsbolaget Sirgil så kan ni göra det genom att skicka er post till Berg Klockarbolet 1, 540 17, Lerdala men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 033-126397.

Skövde arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Handelsbolaget Sirgil har idag 969688-1565 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen är den som för stunden ansvarar för Handelsbolaget Sirgil

Konstruktion av elektronisk maskinvara och programvara.

I Handelsbolaget Sirgil så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ackerholm, Erik Axel som är född 1978 och har titeln Bolagsman, Ackerholm, Måns Olof som är född 1976 och har titeln Bolagsman, .