Anders o Linda Kylebäck Consulting Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Anders o Linda Kylebäck Consulting Handelsbolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Skövde här finns det många olika Handelsbolag. Anders o Linda Kylebäck Consulting Handelsbolag tillhör bolagstypen "Handelsbolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Skövde jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Anders o Linda Kylebäck Consulting Handelsbolag är momsregistrerat sedan2005-10-13 och har organisationsnummer 969693-9389.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0500-410168 alternativt besöka eller skicka post till Anders o Linda Kylebäck Consulting Handelsbolag på följande adress Ullbergs g. 6 B, 541 44, Skövde.

Anders o Linda Kylebäck Consulting Handelsbolag är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-10-13.

I Anders o Linda Kylebäck Consulting Handelsbolag så sitter följande personer i styrelsen: ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Personaluthyrning, medicinsk utbildning, datorproduktion, försäljning av datorer och tillbehör, produktion av iordningställande av flygplan, kurser i glasfiberbaserad flygplanskonstruktion.