Kappi Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

Kappi Kommanditbolag är ett av många företag som finns i Skövde. Det är nämligen den kommunen som Kappi Kommanditbolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kappi Kommanditbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2004-09-30.

Kappi Kommanditbolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2004-09-02. Men sedan 2004-09-30 så har Kappi Kommanditbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Eneborgsv. 6, 541 78, Värsås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kappi Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Skövde arbetar för att företag som Kappi Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Kappi Kommanditbolag. Det finns flera företag i Västra Götalands län.

Bokföring. Inneha och driva Webbhotell, tillverka och underhålla webbsidor. Konsultverksamhet inom områden gällande datasäkerhet, sekretess, data och telenät. Tillverkning av elektroniska blanketter. Lagning samt tillverkning och försäljning av seldon samt annan utrustning för häst. Avelsverksamhet av Islandshästar.

Firmatecknare för Kappi Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kappi Kommanditbolag och det är följande personer, Börjesson, Bitte Gun-Britt Margareta som är född 1952 och har titeln Komplementär, Sjöberg, Ulf Arthur som är född 1960 och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för Kappi Kommanditbolag är 969703-6193.