Kommanditbolaget Fladen Fyr 2

Västra Götalands län

Information

Kommanditbolaget Fladen Fyr 2 hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Skövde som är den kommunen där Kommanditbolaget Fladen Fyr 2 finns. I Skövde så finns det många olika Kommanditbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Kommanditbolaget Fladen Fyr 2 tillhör verksamheterstypen Kommanditbolag och verksamheten har ej F-skatt. Kommanditbolaget Fladen Fyr 2 har funnits sedan och 2006-11-16 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Kommanditbolaget Fladen Fyr 2 så kan ni göra det genom att skicka er post till Kylarv. 3, 541 34, Skövde men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Skövde arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Kommanditbolaget Fladen Fyr 2 har idag 969715-4814 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -komplementären är den som för stunden ansvarar för Kommanditbolaget Fladen Fyr 2

Bolaget ska äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

I Kommanditbolaget Fladen Fyr 2 så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Skeppsviken Förvaltning AB som är född och har titeln Komplementär, Lars-Eric Larsson Bygg & Förvaltning AB som är född och har titeln Kommanditdelägare, Öhling, Anders Olof som är född 1949 och har titeln Revisor, Nässjö Ekonomihus AB som är född och har titeln Revisor, .