Ejes Väskor Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Ejes Väskor Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Skövde. Det är nämligen den kommunen som Ejes Väskor Handelsbolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ejes Väskor Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-03-23.

Ejes Väskor Handelsbolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2006-03-14. Men sedan 2006-03-23 så har Ejes Väskor Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Hertig Johans g. 1, 541 30, Skövde. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ejes Väskor Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0500-410414.

Skövde arbetar för att bolag som Ejes Väskor Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Ejes Väskor Handelsbolag. Det finns flera bolag i Västra Götalands län.

Bedriva försäljning av väskor, lädervaror, kläder, skor till privatpersoner via butik och internet men även till företag och då även med profilering av företagens logotype.

Firmatecknare för Ejes Väskor Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ejes Väskor Handelsbolag och det är följande personer, Ekström, Ann-Sofie Carina som är född 1971 och har titeln Bolagsman, Ekström, Hans Martin som är född 1971 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Ejes Väskor Handelsbolag är 969717-5322.