Gammalt & Nytt GR Trading Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Skövde och Gammalt & Nytt GR Trading Handelsbolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Gammalt & Nytt GR Trading Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Gammalt & Nytt GR Trading Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Gammalt & Nytt GR Trading Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2006-06-07. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Skövde där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Gammalt & Nytt GR Trading Handelsbolag ska trivas.

Gammalt & Nytt GR Trading Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-06-15. I Skövde så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Handel med antikviteter och bruksföremål samt äga och förvalta värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Gammalt & Nytt GR Trading Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-06-15.

Idag är Gammalt & Nytt GR Trading Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Skövde.

Vill man komma i kontakt med Gammalt & Nytt GR Trading Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0500-430090.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Gammalt & Nytt GR Trading Handelsbolag är Hellgren, Margit Gunborg Linnea som är född 1939 och har titeln Bolagsman, Hellgren, Rolf Åke som är född 1939 och har titeln Bolagsman, .

Gammalt & Nytt GR Trading Handelsbolag har 969719-4976 som sitt organisationsnummer.