Boek Recordings Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Skövde och Boek Recordings Kommanditbolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Boek Recordings Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Boek Recordings Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Boek Recordings Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 2006-06-22. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Skövde där bolaget finns i jobbar för att bolag som Boek Recordings Kommanditbolag ska trivas.

Boek Recordings Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-01. I Skövde så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Inspelning av musik, CD-R DVD duplicering och ducumentär filmning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Boek Recordings Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-01.

Idag är Boek Recordings Kommanditbolag och det finns flera bolag som är det idag i Skövde.

Vill man komma i kontakt med Boek Recordings Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0500-425624.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med Boek Recordings Kommanditbolag är Ek, Bo Erik som är född 1972 och har titeln Komplementär, Ek, Maria Helena som är född 1963 och har titeln Kommanditdelägare, .

Boek Recordings Kommanditbolag har 969719-9165 som sitt organisationsnummer.