Praetorian självskydd Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Skövde och Praetorian självskydd Handelsbolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Praetorian självskydd Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Praetorian självskydd Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Praetorian självskydd Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2006-10-09. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Skövde där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Praetorian självskydd Handelsbolag ska trivas.

Praetorian självskydd Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-10-12. I Skövde så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bedriva utbildning i självskydd.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Praetorian självskydd Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-10-12.

Idag är Praetorian självskydd Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Skövde.

Vill man komma i kontakt med Praetorian självskydd Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7527185.

Firman tecknas ensam av -bolagsmannen.

De som är på något sätt har med Praetorian självskydd Handelsbolag är Hellström, Ulf Anders Stensson som är född 1975 och har titeln Bolagsman, .

Praetorian självskydd Handelsbolag har 969722-0029 som sitt organisationsnummer.