Storegårdens honungshus Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Storegårdens honungshus Handelsbolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Skövde som är den kommunen där Storegårdens honungshus Handelsbolag finns. I Skövde så finns det många olika Handelsbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Storegårdens honungshus Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket Storegårdens honungshus Handelsbolag har haft sedan 2008-03-06. Storegårdens honungshus Handelsbolag har funnits sedan och 2008-04-03 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Storegårdens honungshus Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Böja Storegården 3, 540 16, Timmersdala men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0511-62829.

Skövde arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Storegårdens honungshus Handelsbolag har idag 969726-8721 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Storegårdens honungshus Handelsbolag

Biodling och bärodling.

I Storegårdens honungshus Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Löf, Inger Sibylla Marie som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Sandberg, Siv Anita Kristina som är född 1959 och har titeln Bolagsman, .