Stuteri Cavallo

Västra Götalands län

Information

290404-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Stuteri Cavallo. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stuteri Cavallo är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Skövde som är den kommunen som Stuteri Cavallo finns i.

Stuteri Cavallo har varit registrerat sedan 1975-07-29 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Stuteri Cavallo så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1975-01-01.

Stuteri Cavallo är och det finns flera verksamheter i Skövde som också är .

Firmatecknare för Stuteri Cavallo är följande:

Vill ni komma i kontakt med Stuteri Cavallo så kan ni göra det på telefon genom 0511-82020 eller genom brev på följande adress:

Stuterirörelse

Det finns olika personer som har en koppling med Stuteri Cavallo och det är Boström, Oskar Herman Gunnar som är född 1929 och har titeln Innehavare av enskild firma,