Kräftebrolids Allteknik

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Skövde och Kräftebrolids Allteknik är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Kräftebrolids Allteknik är ett av dem. Statusen för Kräftebrolids Allteknik är att Bolaget är aktivt.

Kräftebrolids Allteknik är ett Enskild firma och skapades 1997-01-30. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Skövde där bolaget finns i jobbar för att bolag som Kräftebrolids Allteknik ska trivas.

Kräftebrolids Allteknik är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Skövde så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Reparation av bilar, cyklar, gräsklippare och hushållsmaskiner med huvudinriktning på återanvändning samt renovering av veteranbilar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kräftebrolids Allteknik är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Kräftebrolids Allteknik och det finns flera bolag som är det idag i Skövde.

Vill man komma i kontakt med Kräftebrolids Allteknik så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0511-81102.

.

De som är på något sätt har med Kräftebrolids Allteknik är Sträng, Bernt Josef Birger som är född 1932 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Kräftebrolids Allteknik har 321224-XXXX som sitt organisationsnummer.