Ingemar Karlén Entreprenader

Västra Götalands län

Information

Ingemar Karlén Entreprenader hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Skövde som är den kommunen där Ingemar Karlén Entreprenader finns. I Skövde så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Ingemar Karlén Entreprenader tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Ingemar Karlén Entreprenader har haft sedan 1998-01-01. Ingemar Karlén Entreprenader har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Ingemar Karlén Entreprenader så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0500-470570.

Skövde arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Ingemar Karlén Entreprenader har idag 351008-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Ingemar Karlén Entreprenader

Maskin och entreprenadrörelse.

I Ingemar Karlén Entreprenader så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlén, Nils Evert Ingemar som är född 1935 och har titeln Innehavare av enskild firma, .