Rehnströms Bokförlag

Västra Götalands län

Information

Rehnströms Bokförlag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Skövde som är den kommunen där Rehnströms Bokförlag finns. I Skövde så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Rehnströms Bokförlag tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Rehnströms Bokförlag har haft sedan 1994-01-01. Rehnströms Bokförlag har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Rehnströms Bokförlag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Skövde arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Rehnströms Bokförlag har idag 380515-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Rehnströms Bokförlag

Försäljning och produktion av böcker

I Rehnströms Bokförlag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rehnström, Nils Börje som är född 1938 och har titeln Innehavare av enskild firma, .