K-G Data i Skövde

Västra Götalands län

Information

380516-XXXX är organisationsnummer för bolaget K-G Data i Skövde. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som K-G Data i Skövde är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Skövde som är den kommunen som K-G Data i Skövde finns i.

K-G Data i Skövde har varit registrerat sedan 1990-02-28 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för K-G Data i Skövde så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

K-G Data i Skövde är och det finns flera bolag i Skövde som också är .

Firmatecknare för K-G Data i Skövde är följande:

Vill ni komma i kontakt med K-G Data i Skövde så kan ni göra det på telefon genom 0500-430973 eller genom brev på följande adress:

Reparation och service av hemdatorer och persondatorer. Framtagning av dokumentation och prototypkort för regler- och styrändamål. Översättning av tekniska litteratur.

Det finns olika personer som har en koppling med K-G Data i Skövde och det är Gustafsson, Karl Gustaf Eugen som är född 1938 och har titeln Innehavare av enskild firma,