SkardEUs Education

Västra Götalands län

Information

430412-XXXX är organisationsnummer för bolaget SkardEUs Education. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SkardEUs Education är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Skövde som är den kommunen som SkardEUs Education finns i.

SkardEUs Education har varit registrerat sedan 2000-11-16 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-01-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för SkardEUs Education så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-01-02.

SkardEUs Education är och det finns flera bolag i Skövde som också är .

Firmatecknare för SkardEUs Education är följande:

Vill ni komma i kontakt med SkardEUs Education så kan ni göra det på telefon genom 0500-419137 eller genom brev på följande adress:

Kompetensförsörjning, verksamhetsutveckling och utvärderings- och kvalitetsarbete inom utbildningssektorn samt rådgivning vid ansökningar och projektarbeten inom ramen för europeiska unionens program och fonder.

Det finns olika personer som har en koppling med SkardEUs Education och det är Skardéus, Marianne som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma,