Salong Favör Birgitta Ekenberg

Västra Götalands län

Information

440114-XXXX är organisationsnummer för företaget Salong Favör Birgitta Ekenberg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Salong Favör Birgitta Ekenberg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Skövde som är den kommunen som Salong Favör Birgitta Ekenberg finns i.

Salong Favör Birgitta Ekenberg har varit registrerat sedan 1972-02-02 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Salong Favör Birgitta Ekenberg så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Salong Favör Birgitta Ekenberg är och det finns flera bolag i Skövde som också är .

Firmatecknare för Salong Favör Birgitta Ekenberg är följande:

Vill ni komma i kontakt med Salong Favör Birgitta Ekenberg så kan ni göra det på telefon genom 0500-411088 eller genom brev på följande adress:

Damfriseringsrörelse

Det finns olika personer som har en koppling med Salong Favör Birgitta Ekenberg och det är Ekenberg, Ulla Birgitta som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,