J-O Färnestavs Målerifirma

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Skövde och J-O Färnestavs Målerifirma är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och J-O Färnestavs Målerifirma är ett av dem. Statusen för J-O Färnestavs Målerifirma är att Bolaget är aktivt.

J-O Färnestavs Målerifirma är ett Enskild firma och skapades 1972-08-07. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Skövde där bolaget finns i jobbar för att bolag som J-O Färnestavs Målerifirma ska trivas.

J-O Färnestavs Målerifirma är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Skövde så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Målerirörelse

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att J-O Färnestavs Målerifirma är momsregistrerat och det har de varit sedan 1972-01-01.

Idag är J-O Färnestavs Målerifirma och det finns flera bolag som är det idag i Skövde.

Vill man komma i kontakt med J-O Färnestavs Målerifirma så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0500-461412.

.

De som är på något sätt har med J-O Färnestavs Målerifirma är Färnestav, Jan-Owe Tord som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

J-O Färnestavs Målerifirma har 440603-XXXX som sitt organisationsnummer.