Ergokonsult i Skövde

Västra Götalands län

Information

Ergokonsult i Skövde är ett av många verksamheter som finns i Skövde. Det är nämligen den kommunen som Ergokonsult i Skövde finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Ergokonsult i Skövde är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1996-01-01.

Ergokonsult i Skövde som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1995-03-03. Men sedan 1996-01-01 så har Ergokonsult i Skövde varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ergokonsult i Skövde så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0500-428100.

Skövde arbetar för att verksamheter som Ergokonsult i Skövde ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Ergokonsult i Skövde. Det finns flera verksamheter i Västra Götalands län.

Försäljning, produktutveckling och konsultverksamhet i arbetsmiljö och friskvård. Reseverksamhet med i första hand buss.

Firmatecknare för Ergokonsult i Skövde är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ergokonsult i Skövde och det är följande personer, Nilsson, Bengt Gustav som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Ergokonsult i Skövde är 450718-XXXX.