Kavalleriet

Västra Götalands län

Information

450810-XXXX är organisationsnummer för bolaget Kavalleriet. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kavalleriet är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Skövde som är den kommunen som Kavalleriet finns i.

Kavalleriet har varit registrerat sedan 1994-09-05 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kavalleriet så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Kavalleriet är och det finns flera bolag i Skövde som också är .

Firmatecknare för Kavalleriet är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kavalleriet så kan ni göra det på telefon genom 0500-480546 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom byggbranchen.

Det finns olika personer som har en koppling med Kavalleriet och det är Silfversparre, Bengt Sune som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,