K.T.A Konsultation i Barn- och Ungdomspsykiatri

Västra Götalands län

Information

K.T.A Konsultation i Barn- och Ungdomspsykiatri är ett av många företag som finns i Skövde. Det är nämligen den kommunen som K.T.A Konsultation i Barn- och Ungdomspsykiatri finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

K.T.A Konsultation i Barn- och Ungdomspsykiatri är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

K.T.A Konsultation i Barn- och Ungdomspsykiatri som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1990-04-24. Men sedan 2000-05-02 så har K.T.A Konsultation i Barn- och Ungdomspsykiatri varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på K.T.A Konsultation i Barn- och Ungdomspsykiatri så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Skövde arbetar för att företag som K.T.A Konsultation i Barn- och Ungdomspsykiatri ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för K.T.A Konsultation i Barn- och Ungdomspsykiatri. Det finns flera företag i Västra Götalands län.

Konsultationer i barn- och ungdomspsykiatri

Firmatecknare för K.T.A Konsultation i Barn- och Ungdomspsykiatri är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till K.T.A Konsultation i Barn- och Ungdomspsykiatri och det är följande personer, Andreassen, Kirsten Tone som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för K.T.A Konsultation i Barn- och Ungdomspsykiatri är 460321-XXXX.