Lisa's Assistenttjänst

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Skövde och Lisa's Assistenttjänst är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Lisa's Assistenttjänst är ett av dem. Statusen för Lisa's Assistenttjänst är att Bolaget är aktivt.

Lisa's Assistenttjänst är ett Enskild firma och skapades 1995-11-27. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Skövde där företaget finns i jobbar för att företag som Lisa's Assistenttjänst ska trivas.

Lisa's Assistenttjänst är F-skattregistrerat och det har de varit sedan -0001-11-30. I Skövde så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Anställning och administrering av assistenter samt utbildning för assistenter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lisa's Assistenttjänst är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Lisa's Assistenttjänst och det finns flera företag som är det idag i Skövde.

Vill man komma i kontakt med Lisa's Assistenttjänst så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0500-437564.

.

De som är på något sätt har med Lisa's Assistenttjänst är Wahllöf, Bo Helge Christer som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Lisa's Assistenttjänst har 461029-XXXX som sitt organisationsnummer.