Atelje Figursytt

Västra Götalands län

Information

Atelje Figursytt hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Skövde som är den kommunen där Atelje Figursytt finns. I Skövde så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Atelje Figursytt tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Atelje Figursytt har haft sedan 1994-01-01. Atelje Figursytt har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Atelje Figursytt så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0500-435966.

Skövde arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Atelje Figursytt har idag 470128-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Atelje Figursytt

Ändringssömnad och delvis nyproduktion.

I Atelje Figursytt så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Berggren, Ingrid Birgitta som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .