2ndBase, medicinsk konsult och förlagsverksamhet.

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Skövde och 2ndBase, medicinsk konsult och förlagsverksamhet. är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och 2ndBase, medicinsk konsult och förlagsverksamhet. är ett av dem. Statusen för 2ndBase, medicinsk konsult och förlagsverksamhet. är att Bolaget är aktivt.

2ndBase, medicinsk konsult och förlagsverksamhet. är ett Enskild firma och skapades 1998-03-19. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Skövde där bolaget finns i jobbar för att bolag som 2ndBase, medicinsk konsult och förlagsverksamhet. ska trivas.

I Skövde så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Forskning, utveckling och undervisning inom medicinsk vetenskap och sjukvård samt författarskap inkluderande vetenskap, kultur, skönlitteratur, reseskildringar och vinkunskap. Placeringar i värdepapper och fastigheter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att 2ndBase, medicinsk konsult och förlagsverksamhet. inte är momsregistrerat.

Idag är 2ndBase, medicinsk konsult och förlagsverksamhet. och det finns flera bolag som är det idag i Skövde.

Vill man komma i kontakt med 2ndBase, medicinsk konsult och förlagsverksamhet. så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0500-412319.

.

De som är på något sätt har med 2ndBase, medicinsk konsult och förlagsverksamhet. är Lindblad, Ulf Göran som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

2ndBase, medicinsk konsult och förlagsverksamhet. har 500213-XXXX som sitt organisationsnummer.