Byggnadsfirman Assistor, Roger Rosenqvist

Västra Götalands län

Information

510510-XXXX är organisationsnummer för bolaget Byggnadsfirman Assistor, Roger Rosenqvist. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Byggnadsfirman Assistor, Roger Rosenqvist är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Skövde som är den kommunen som Byggnadsfirman Assistor, Roger Rosenqvist finns i.

Byggnadsfirman Assistor, Roger Rosenqvist har varit registrerat sedan 1981-06-15 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Byggnadsfirman Assistor, Roger Rosenqvist så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Byggnadsfirman Assistor, Roger Rosenqvist är och det finns flera bolag i Skövde som också är .

Firmatecknare för Byggnadsfirman Assistor, Roger Rosenqvist är följande:

Vill ni komma i kontakt med Byggnadsfirman Assistor, Roger Rosenqvist så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Byggnation och försäljning

Det finns olika personer som har en koppling med Byggnadsfirman Assistor, Roger Rosenqvist och det är Rosenqvist, Roger Ingemar Conny som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,