Skövde Måleri

Västra Götalands län

Information

510528-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Skövde Måleri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skövde Måleri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Skövde som är den kommunen som Skövde Måleri finns i.

Skövde Måleri har varit registrerat sedan 1986-01-08 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Skövde Måleri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

Skövde Måleri är och det finns flera verksamheter i Skövde som också är .

Firmatecknare för Skövde Måleri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Skövde Måleri så kan ni göra det på telefon genom 0500-419280 eller genom brev på följande adress:

Måleri

Det finns olika personer som har en koppling med Skövde Måleri och det är Johansson, Bo Jörgen som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,