Slingan i Värsås

Västra Götalands län

Information

511118-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Slingan i Värsås. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Slingan i Värsås är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Skövde som är den kommunen som Slingan i Värsås finns i.

Slingan i Värsås har varit registrerat sedan 1992-05-13 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Slingan i Värsås så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Slingan i Värsås är och det finns flera verksamheter i Skövde som också är .

Firmatecknare för Slingan i Värsås är följande:

Vill ni komma i kontakt med Slingan i Värsås så kan ni göra det på telefon genom 0500-420665 eller genom brev på följande adress:

Hårvård

Det finns olika personer som har en koppling med Slingan i Värsås och det är Doverfors, Margaretha Elisabeth som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,