Flamco B.V, Holland, filial Sverige

Västra Götalands län

Information

Flamco B.V, Holland, filial Sverige är ett företag som finns i Skövde. I Flamco B.V, Holland, filial Sverige finns det lite olika personer som är förknippade och det är Westplate, Ramon Marcello som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Lindqvist, Gunnar Bertil som är född och har titeln Vice VD,Bosatt utomlands inom EES, Leffler, Lennart Johan Björn Gudmar som är född 1940 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Flamco B.V, Holland, filial Sverige så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Flamco B.V, Holland, filial Sverige på telefon 0500-482841.

Filialen skall bedriva försäljning av i huvudsak VVS-material.

Idag är Flamco B.V, Holland, filial Sverige av bolagstypen Filial.

Flamco B.V, Holland, filial Sverige är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Skövde arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Flamco B.V, Holland, filial Sverige innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-11-06 och Flamco B.V, Holland, filial Sverige är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-01-02.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Flamco B.V, Holland, filial Sverige så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Lindqvist, Gunnar Bertil -Westplate, Ramon Marcello

Flamco B.V, Holland, filial Sverige har 516402-9851 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.