A/s Randers Tegl Danmark Filial Sverige

Västra Götalands län

Information

A/s Randers Tegl Danmark Filial Sverige är ett av många bolag som finns i Skövde. Det är nämligen den kommunen som A/s Randers Tegl Danmark Filial Sverige finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

A/s Randers Tegl Danmark Filial Sverige är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2005-03-31.

A/s Randers Tegl Danmark Filial Sverige som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2005-03-16. Men sedan 2005-03-31 så har A/s Randers Tegl Danmark Filial Sverige varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Magasinsg. 5, 541 34, Skövde. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på A/s Randers Tegl Danmark Filial Sverige så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0500-414100.

Skövde arbetar för att bolag som A/s Randers Tegl Danmark Filial Sverige ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för A/s Randers Tegl Danmark Filial Sverige. Det finns flera bolag i Västra Götalands län.

Filialen ska bedriva import och försäljning av tegel samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för A/s Randers Tegl Danmark Filial Sverige är följande:
Filialens firma tecknas av verkställande direktören..

Det finns idag lite personer som är kopplade till A/s Randers Tegl Danmark Filial Sverige och det är följande personer, Piper, Jens som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Rutberg, Lars Anders som är född och har titeln Delgivningsbar person,Bosatt utomlands inom EES, Eliasson, Sune Elving som är född 1956 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för A/s Randers Tegl Danmark Filial Sverige är 516403-6732.