Stefan Lindmark Rådgivning i Invandring och Flyktingfrågor

Västra Götalands län

Information

Stefan Lindmark Rådgivning i Invandring och Flyktingfrågor är en verksamhet som finns i Skövde. I Stefan Lindmark Rådgivning i Invandring och Flyktingfrågor finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindmark, Nils Stefan som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Stefan Lindmark Rådgivning i Invandring och Flyktingfrågor så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Stefan Lindmark Rådgivning i Invandring och Flyktingfrågor på telefon .

Konsultverksamhet i frågor rörande invandrare, asylsökande och flyktingar.

Idag är Stefan Lindmark Rådgivning i Invandring och Flyktingfrågor av bolagstypen Enskild firma.

Stefan Lindmark Rådgivning i Invandring och Flyktingfrågor är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Skövde arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Stefan Lindmark Rådgivning i Invandring och Flyktingfrågor innehar ej F-skattsedel och Stefan Lindmark Rådgivning i Invandring och Flyktingfrågor är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Stefan Lindmark Rådgivning i Invandring och Flyktingfrågor så är det följande:

Stefan Lindmark Rådgivning i Invandring och Flyktingfrågor har 520505-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är inaktivt i Västra Götalands län.