Allservice Stig Dahlkvist

Västra Götalands län

Information

520620-XXXX är organisationsnummer för bolaget Allservice Stig Dahlkvist. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Allservice Stig Dahlkvist är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Skövde som är den kommunen som Allservice Stig Dahlkvist finns i.

Allservice Stig Dahlkvist har varit registrerat sedan 1994-09-16 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Allservice Stig Dahlkvist så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Allservice Stig Dahlkvist är och det finns flera bolag i Skövde som också är .

Firmatecknare för Allservice Stig Dahlkvist är följande:

Vill ni komma i kontakt med Allservice Stig Dahlkvist så kan ni göra det på telefon genom 0500-434935 eller genom brev på följande adress:

Fastighetsskötsel, fastighets- och bilservice.

Det finns olika personer som har en koppling med Allservice Stig Dahlkvist och det är Dahlqvist, Stig Göran som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,