Vikingamunken

Västra Götalands län

Information

Vikingamunken hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Skövde som är den kommunen där Vikingamunken finns. I Skövde så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Vikingamunken tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Vikingamunken har haft sedan 2001-05-15. Vikingamunken har funnits sedan och 2001-05-15 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Vikingamunken så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Skövde arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Vikingamunken har idag 540814-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Vikingamunken

Arrangera, genomföra och delta på historiska evenemang. Produktutveckling och marknadsföring. Tillgodose marknadens behov av innovation.

I Vikingamunken så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Balassa, Heinz-Stefan som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .