Slipmaterial Dilox Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Skövde och Slipmaterial Dilox Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Slipmaterial Dilox Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Slipmaterial Dilox Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Slipmaterial Dilox Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1928-08-06. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Skövde där företaget finns i jobbar för att företag som Slipmaterial Dilox Aktiebolag ska trivas.

Slipmaterial Dilox Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Skövde så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall köpa och sälja kapitalvaror och kemiska produkter och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Slipmaterial Dilox Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1978-01-01.

Idag är Slipmaterial Dilox Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Skövde.

Vill man komma i kontakt med Slipmaterial Dilox Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0504-59120.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Rasmusson Johansson, Ingrid Eva K -Sternerup, Anna Ebba Birgitta.

De som är på något sätt har med Slipmaterial Dilox Aktiebolag är Sternerup, Hans Gösta som är född 1942 och har titeln VD, Sternerup, Hans Gösta som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Rasmusson Johansson, Ingrid Eva K som är född 1950 och har titeln Suppleant, Sternerup, Anna Ebba Birgitta som är född 1941 och har titeln Suppleant, Johansson, Robert Erling som är född 1979 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Slipmaterial Dilox Aktiebolag har 556027-0406 som sitt organisationsnummer.