Vallegrillen Aktiebolag (Rest. Valle)

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Vallegrillen Aktiebolag (Rest. Valle). Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Skövde här finns det många olika Aktiebolag. Vallegrillen Aktiebolag (Rest. Valle) tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Skövde jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Vallegrillen Aktiebolag (Rest. Valle) är momsregistrerat sedan1984-01-01 och har organisationsnummer 556035-4507.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0500-480175 alternativt besöka eller skicka post till Vallegrillen Aktiebolag (Rest. Valle) på följande adress Badhusg. 4, 541 30, Skövde.

Vallegrillen Aktiebolag (Rest. Valle) är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Vallegrillen Aktiebolag (Rest. Valle) så sitter följande personer i styrelsen: , Lindström, Marie-Louise Ulrika som är född 1966 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall idka handel med gatuköksförsäljning samt idka därmed förenlig verksamhet.