Cejn Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Cejn Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Skövde här finns det många olika Aktiebolag. Cejn Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Skövde jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Cejn Aktiebolag är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556062-4123.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0500-477500 alternativt besöka eller skicka post till Cejn Aktiebolag på följande adress Hasslumsv. 33, 541 34, Skövde.

Cejn Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Cejn Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Karlsson, Anders Gunnar Wilhelm som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , . , Karlsson, Karin Maria som är född 1963 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant , Persson, Henrik Eilert som är född 1974 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant . . . .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva tillverkning av och handel med för tryckluft, gas, vatten och hydraulik avsedda snabbkopplingar och verktyg samt utöva därmed förenlig verksamhet.