Rapp Fastigheter AB

Västra Götalands län

Information

Rapp Fastigheter AB är ett bolag som finns i Skövde. I Rapp Fastigheter AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rapp, Karl Bruno Christer som är född 1942 och har titeln VD, Rapp, Karl Bruno Christer som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Rapp, Artur Lennart Håkan som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindgren, Johan Walter som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Rapp, Karl Adam som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Rapp, Nils Anders Daniel som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamotVenemyr, Ingemar Torsten Kenneth som är född 1949 och har titeln Revisor, Lenz, Britt-Marie Agneta som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionsbyrån Venemyr Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Rapp Fastigheter AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Rapp Fastigheter AB på telefon 0500-445450.

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom och värdepapper samt att - utan att driva bankrörelse eller sådan rörelse som avses i lagen (1963:76) om kreditaktiebolag - driva finansieringsrörelse genom köp, försäljning och leasing av maskiner, transportmedel, dataanläggningar och annan utrustning samt sådana byggnader vilka är att anse såsom lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Rapp Fastigheter AB av bolagstypen Aktiebolag.

Rapp Fastigheter AB är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Skövde arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Rapp Fastigheter AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Rapp Fastigheter AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Rapp Fastigheter AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Rapp Fastigheter AB har 556076-4572 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.