Aktiebolaget Skandinaviska Kemiprodukter

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Skövde och Aktiebolaget Skandinaviska Kemiprodukter är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Aktiebolaget Skandinaviska Kemiprodukter är ett av dem. Statusen för Aktiebolaget Skandinaviska Kemiprodukter är att Bolaget är aktivt.

Aktiebolaget Skandinaviska Kemiprodukter är ett Aktiebolag och skapades 1965-12-28. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Skövde där företaget finns i jobbar för att företag som Aktiebolaget Skandinaviska Kemiprodukter ska trivas.

I Skövde så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva tillverkning och försäljning av kemiska produkter samt i anslutning härtill äga och förvalta värdepapper och fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiebolaget Skandinaviska Kemiprodukter inte är momsregistrerat.

Idag är Aktiebolaget Skandinaviska Kemiprodukter Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Skövde.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Skandinaviska Kemiprodukter så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0500-481080.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Rasmusson Johansson, Ingrid Eva K -Sternerup, Anna Ebba Birgitta.

De som är på något sätt har med Aktiebolaget Skandinaviska Kemiprodukter är Sternerup, Hans Gösta som är född 1942 och har titeln VD, Sternerup, Hans Gösta som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Rasmusson Johansson, Ingrid Eva K som är född 1950 och har titeln Suppleant, Sternerup, Anna Ebba Birgitta som är född 1941 och har titeln Suppleant, Johansson, Robert Erling som är född 1979 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Aktiebolaget Skandinaviska Kemiprodukter har 556101-5891 som sitt organisationsnummer.