Expert Skövde Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall driva handel med foto, radio och hemelektronik samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Expert Skövde Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Skövde så är Expert Skövde Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Skövde arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Skövde och i Västra Götalands län. Redan 1966-11-07 så skapades Expert Skövde Aktiebolag och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556106-5847 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Skövde.

Just nu är Expert Skövde Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Expert Skövde Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0500-486540 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Expert Skövde Aktiebolag är Boll, Jan Ove Evert som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Ryrvik, Karl Peter som är född 1965 och har titeln Suppleant, Gunnarsson, Stig Arne Robert som är född 1950 och har titeln Revisor, Carelind, Laila Linnea Elisabeth som är född 1956 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .