FerroCon AB

Västra Götalands län

Information

556109-3401 är organisationsnummer för verksamheten FerroCon AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som FerroCon AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Skövde som är den kommunen som FerroCon AB finns i.

FerroCon AB har varit registrerat sedan 1967-04-05 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för FerroCon AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

FerroCon AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Skövde som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för FerroCon AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Persson, Peter Michael Firman tecknas i förening av -Hansson, Claes Johan -Håkansson, Bertil Herman

Vill ni komma i kontakt med FerroCon AB så kan ni göra det på telefon genom 0500-447700 eller genom brev på följande adress:
Kavelbrov. 12, 541 36, Skövde

Bolaget skall bedriva tillverksning och försäljning av stål- och plåtkonstruktioner till bygg- och verkstadsindustrin samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med FerroCon AB och det är Persson, Peter Michael som är född 1958 och har titeln VD, Persson, Peter Michael som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkansson, Bertil Herman som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Henrik Tony som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Hansson, Claes Johan som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Jebe, Harry Karl Gustav som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantHagdahl, Lennart Karl Eskil som är född 1951 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant, Tengelin, Jonas Kenth Åke som är född 1980 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln RevisorElmered, Maj Doris som är född 1948 och har titeln Huvudansvarigrevisor