Best Läkargrupp AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Skövde och Best Läkargrupp AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Best Läkargrupp AB är ett av dem. Statusen för Best Läkargrupp AB är att Bolaget är inaktivt.

Best Läkargrupp AB är ett Aktiebolag och skapades 1967-04-12. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Skövde där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Best Läkargrupp AB ska trivas.

I Skövde så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva rekrytering och uthyrning av personal till Landsting, Primärvård, Kommuner och enskilda företag och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Best Läkargrupp AB inte är momsregistrerat.

Idag är Best Läkargrupp AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Skövde.

Vill man komma i kontakt med Best Läkargrupp AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0500-494060.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Best Läkargrupp AB är Lövgren, Kent Roger Allan som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Fornell, Sigrid Irene som är född 1941 och har titeln Suppleant, Oskarsson, Erik Jan-Olof som är född 1948 och har titeln Revisor, RevisorsCentrum i Skövde AB som är född och har titeln Revisor, .

Best Läkargrupp AB har 556109-4730 som sitt organisationsnummer.