Låstad Grus Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Låstad Grus Aktiebolag är ett bolag som finns i Skövde. I Låstad Grus Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Söderström, Arne Anders Fredrik som är född 1965 och har titeln Extern VD, Berthold, Nils Jörgen Adolf som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Leif Göran Wilhelm som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Sune Lennart som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Stefan Sven som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Wadegård, Claes Johan som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamotBjörkman, Karl Thomas som är född 1953 och har titeln Revisor, Larsson, Ove Bertil Gunnar som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Låstad Grus Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Låstad Grus Aktiebolag på telefon 0500-469950.

Bolaget skall bedriva grus-, entreprenad- och åkerirörelse samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Låstad Grus Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Låstad Grus Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Skövde arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Låstad Grus Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Låstad Grus Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Låstad Grus Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Berthold, Nils Jörgen Adolf -Söderström, Arne Anders Fredrik

Låstad Grus Aktiebolag har 556125-5059 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.