MC-Kompaniet i Väring AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns MC-Kompaniet i Väring AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Skövde här finns det många olika Aktiebolag. MC-Kompaniet i Väring AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Skövde jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

MC-Kompaniet i Väring AB är momsregistrerat sedan1973-01-01 och har organisationsnummer 556131-6026.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0500-440100 alternativt besöka eller skicka post till MC-Kompaniet i Väring AB på följande adress Väringsv. 1, 540 15, Väring.

MC-Kompaniet i Väring AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I MC-Kompaniet i Väring AB så sitter följande personer i styrelsen: Jakobsson, Björn Sven Georg som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning av motorcyklar och motor- cykeltillbehör, reparation av motorcyklar samt därmed förenlig verksamhet.