Skaraborgsmäklaren Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Skaraborgsmäklaren Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Skövde som är den kommunen där Skaraborgsmäklaren Aktiebolag finns. I Skövde så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Skaraborgsmäklaren Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Skaraborgsmäklaren Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Skaraborgsmäklaren Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Skaraborgsmäklaren Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Långg. 20, 541 30, Skövde men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0500-481070.

Skövde arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Skaraborgsmäklaren Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Skaraborgsmäklaren Aktiebolag har idag 556160-3829 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hjelmberg, Astrid Lillemor -Kinnander, Karl Håkan är den som för stunden ansvarar för Skaraborgsmäklaren Aktiebolag

Bolaget skall förmedla överlåtelser av fast egendom, tomträtt, bostadsrätt och därmed jämförlig lös egendom ävensom förvalta fast egendom samt bedriva i samband därmed stående verksamhet.

I Skaraborgsmäklaren Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kinnander, Karl Håkan som är född 1936 och har titeln VD, Kinnander, Karl Håkan som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Leif Björn som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lorentzon, Arne Karl Gustav som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Hjelmberg, Astrid Lillemor som är född 1945 och har titeln Suppleant, Venemyr, Ingemar Torsten Kenneth som är född 1949 och har titeln RevisorRevisionsbyrån Venemyr Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .