Konstbutiken GR-Art Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Konstbutiken GR-Art Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Skövde som är den kommunen där Konstbutiken GR-Art Aktiebolag finns. I Skövde så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Konstbutiken GR-Art Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Konstbutiken GR-Art Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Konstbutiken GR-Art Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Överbo Klosterlid , 532 73, Varnhem men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0511-60806.

Skövde arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Konstbutiken GR-Art Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Konstbutiken GR-Art Aktiebolag har idag 556168-9869 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Konstbutiken GR-Art Aktiebolag

Bolaget skall bedriva handel med artistmaterial och inramningar, konsultverksamhet inom marknadsföring och företagsledning samt partihandel med kontorsmaskiner och kontorsutrustning.

I Konstbutiken GR-Art Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rytterlund Nordström, Gudrun E som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordström, Erling Ola som är född 1939 och har titeln Suppleant, Persson, Tommy Gert som är född 1950 och har titeln Revisor, Advertus Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .