Multus in Sweden AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Multus in Sweden AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Skövde här finns det många olika Aktiebolag. Multus in Sweden AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Skövde jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Multus in Sweden AB är momsregistrerat sedan1972-01-01 och har organisationsnummer 556171-3487.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0500-411091 alternativt besöka eller skicka post till Multus in Sweden AB på följande adress Torgg. 11, 541 30, Skövde.

Multus in Sweden AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Multus in Sweden AB så sitter följande personer i styrelsen: Karlsson, Nils Anders Rikard som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Karlsson, Märta Linnéa som är född 1927 och har titeln Suppleant , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är uthyrning av släpvagnar, försäljning av släpvagnar, däck, tillbehör till släpvagnar och därmed förenlig verksamhet.