B. Nystedts Smides & Mek. Verkstad Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns B. Nystedts Smides & Mek. Verkstad Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Skövde här finns det många olika Aktiebolag. B. Nystedts Smides & Mek. Verkstad Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Skövde jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

B. Nystedts Smides & Mek. Verkstad Aktiebolag är momsregistrerat sedan1976-01-01 och har organisationsnummer 556192-3524.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0500-486055 alternativt besöka eller skicka post till B. Nystedts Smides & Mek. Verkstad Aktiebolag på följande adress Rattv. 4, 541 34, Skövde.

B. Nystedts Smides & Mek. Verkstad Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I B. Nystedts Smides & Mek. Verkstad Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Nystedt, Gunvor Margareta som är född 1924 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva smides- och mekanisk verkstad och därmed förenlig verksamhet.