Lars-Eric Larsson Bygg & Förvaltning AB

Västra Götalands län

Information

Lars-Eric Larsson Bygg & Förvaltning AB är ett av många bolag som finns i Skövde. Det är nämligen den kommunen som Lars-Eric Larsson Bygg & Förvaltning AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Lars-Eric Larsson Bygg & Förvaltning AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1976-12-20.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Kylarv. 3, 541 34, Skövde. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lars-Eric Larsson Bygg & Förvaltning AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0515-14660.

Skövde arbetar för att bolag som Lars-Eric Larsson Bygg & Förvaltning AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lars-Eric Larsson Bygg & Förvaltning AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget ska äga och förvalta lös egendom, bedriva administrativa tjänster inom koncernern, konsultverksamhet i fastighet- och ekonomiska frågor, bedriva handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Lars-Eric Larsson Bygg & Förvaltning AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Johansson, Håkan Sven Lennart Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lars-Eric Larsson Bygg & Förvaltning AB och det är följande personer, Johansson, Håkan Sven Lennart som är född 1946 och har titeln Extern firmatecknare, Larsson, Eric Håkan som är född 1971 och har titeln VD, Larsson, Eric Håkan som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Martin Jonas som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Larsson, Maria Kjellsdotter som är född 1965 och har titeln Suppleant, Norstedt Larsson, C Madeleine som är född 1971 och har titeln Suppleant.Öhling, Anders Olof som är född 1949 och har titeln Revisor, Nässjö Ekonomihus AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Lars-Eric Larsson Bygg & Förvaltning AB är 556194-2268.