Ranstad Industricentrum Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556194-4850 är organisationsnummer för verksamheten Ranstad Industricentrum Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ranstad Industricentrum Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Skövde som är den kommunen som Ranstad Industricentrum Aktiebolag finns i.

Ranstad Industricentrum Aktiebolag har varit registrerat sedan 1976-12-27 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ranstad Industricentrum Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1978-01-01.

Ranstad Industricentrum Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Skövde som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ranstad Industricentrum Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Ranstad Industricentrum Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0500-453040 eller genom brev på följande adress:
Häggum Ranstadsverket, 521 64, Stenstorp

Bolaget skall ha till föremål för sin verksamhet att idka fastighetsförvaltning och i samband härmed syssla med uthyrning av industrilokaler och utarrendering av jordbruksfastigheter. Bolaget skall dessutom genom aktivt ledarskap och stödverksamhet engagera sig i mindra och medelstora företag samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ranstad Industricentrum Aktiebolag och det är Lilljha, Bengt Gunnar som är född 1942 och har titeln VD, Lilljha, Bengt Gunnar som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyman, Leif Åke Morgan som är född 1969 och har titeln Suppleant, Torén, Lars-Erik Raymond som är född 1950 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,