Plåtservice, H. Eklund Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Plåtservice, H. Eklund Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Skövde här finns det många olika Aktiebolag. Plåtservice, H. Eklund Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Skövde jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Plåtservice, H. Eklund Aktiebolag är momsregistrerat sedan1978-01-01 och har organisationsnummer 556196-9881.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0500-419610 alternativt besöka eller skicka post till Plåtservice, H. Eklund Aktiebolag på följande adress Lanna Friden, 541 93, Skövde.

Plåtservice, H. Eklund Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Plåtservice, H. Eklund Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Eklund, Folke Herbert som är född 1943 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva plåtentreprenadverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.